Det er litt bekymring for at utgivelsen av Snyder Cut of Justice League på HBO Max gir DC -fans en bemerkelsesverdig versjon av filmen. Likevel kan det gjøres en uenighet om at de ikke skal ha en. I det minste en viss undergruppe av fans som tok sin lidenskapelige støtte til Zack Snyders visjon for DC utvidede verden til et skadelig så vel som hatefullt sted. Dette er selvfølgelig ikke et fenomen som er spesiell for Snyderverse. For eksempel endte den giftige fandomen til YouTube -skaperne med fokus på Star Wars opp med å være en ekstremt vellykket servicemodell. Enten det er en skandalegript eller et biprodukt av sosiale medier, er det åpenbart ekstremt enkelt å ta noe folk er ment å like i tillegg til å gjøre det til en kilde til splittelse, grusomhet, så vel som kval.

Likevel, i jakten på å få denne filmen offisielt utgitt, ignorerte sannsynligvis den større #ReleasethesNYDercut -bevegelsen de giftige stemmene i koret deres. Det gir en kald, funksjonell mening, den snille Ben Afflecks Batman vil sette pris på. I Buy for å overtale studioet om at det å gi ut denne filmen var verdt investeringen, trengte de hvert antall som ble lagt til i samlet sett de måtte få. Det er bare at noen tusen av disse stemmene også ville ønske døden på folk som ikke likte Snyders andre DC -filmer. Så uenigheten går, og slipper denne filmen emboldens det verste i berettigede fans. Det spiller ingen rolle hva du sier, bare så lenge tilstrekkelige mennesker oppgir det. I å ikke aktivt fordømme de giftige fansen i bevegelsen, kondonerte de ikke-giftige fansen stilltiende oppførselen.

Da Warner Bros. tok en beslutning om å løslate Snyder -kuttet av Justice League, gikk ikke toksisiteten bort. Hvis noe, følte disse fansen seg emboldened. Imidlertid, med debuten en sikkerhet, begynte andre i bevegelsen til slutt å snakke om det. Var det nok?

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Bo
00:00
12:40
12:40

Hvorfor Justice League Snyder Cut Release er personlig for regissøren

Bilde ved hjelp av Warner Bros.

Dette filmbildet handler like mye om hva som skjedde utenfor skjermen som det som skjer på bildet. Berømt vant Zack Snyder nyskapende kontroll over DCEU i en bestemt jakt for å fange Marvel Studios. Han regisserte Guy of Steel, som bekreftet å være en tvilsom (men ikke uinteressant), håndterer Superman. Batman v. Superman: Dawn of Justice fulgte, så vel som det var sterkt panorert. En regissør’s Cut House -utgivelse leverte en mye mer sammenhengende film. Imidlertid startet denne steinete veien problemer for Snyder så vel som studioet som satte franchisen på flere milliarder dollar på skuldrene. Deretter mistet han så vel som sin ektefelle Deborah datteren. Han forlot prosjektet.

DC så til Joss Whedon for å ta med filmen. Avengers -direktøren la ut et filmbilde som ikke ser ut som det Snyder ønsket. Det tjente penger imidlertid ikke gjorde noen person lykkelige. Gjennom årene delte regissøren biter så vel som deler av hvordan hans versjon av filmen ville se ut. Fans tok det på seg å validere disse konseptene, samt begjærte studioet om å la Snyder overflate filmen. For å være tydelig samlet en betydelig del av Snyders fans mange tusenvis av dollar for veldedighet til ære for regissørens høst for sent barn. Filmen er viet til henne. Så takknemligheten han føler for fansen som kjørte denne bevegelsen kjennes dypt. Han ville ikke ha laget dette filmbildet hvis ikke for deres innsats.

Imidlertid har både Zack så vel som Deborah Snyder bare brukt lunke reaksjoner på de som spør om giftig oppførsel. I denne typen på internettsamfunnene kan noen få utvetydige fordømmelser av toksisitet gå langt. Ikke bare er det den ideelle tingen å gjøre, men det vil hjelpe dem med å nå et større publikum på lang sikt.

Fansens dårlige vaner kan ødelegge publikums opplevelse

Bilde ved hjelp av Warner Bros.

I rettferdighet motiverer verken Deborah eller Zack Snyder atferden. De er også fans av Snyder -kuttet, sannsynligvis den største. Selv om vi nesten aldri kan forstå hva som bor i folks hjerter, ser det ut til at fjerne deres entusiasme for denne filmen er rent kunstnerisk. De tror det er dope, så vel som de vil vise det for verden. Det er den typen entusiasme man ønsker fra historiefortellerne. Handlingene til mennesker som ikke er inkludert i å lage en film, bør ikke påvirke kontrollopplevelsen. men de gjør det. Til syvende og sist er utgivelsen av Snyder Cut en gave til fansen, siden det gir oss mye mye mer sammenhengende Justice League.

Det er ikke den aller første versjonen av den historien som blir lagt på film, og den blir heller ikke den siste. Tatt i betraktning at det er på HBO Max, er den fire timers kjøretiden mye mer brukbar enn den ville være i teatret. Hvis du liker superheltfilmer, vil du få noe ut av å se denne filmen. Likevel er det vanskelig å glede seg over noe når hovedinteraksjonene dine med dets mange lidenskapelige fans var hatefull. Hvis du liker enHing, enten det er Snyderverse eller Star Wars eller Rick, så vel som Morty eller noe, stengte giftige viftevaner når du ser det. Hvis ikke, kommer vi ikke til å få historier av høy kvalitet i disse universene. Hvilken mulig motivasjon kan en historieforteller måtte spille i disse univerene når den eneste forsikringen er at halvparten av fandom vil spise dem i live?

Zack Snyder’s Justice League strømmer for tiden på HBO Max.

Hva tror du? Gjorde Justice League Snyder utgivet belønning giftige vaner av fans? Del tankene dine i kommentarene nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.