Jeg har nettopp sjekket ut en morsom barns historie -tegneserie om kannibalisme. Vel, faktisk handler det om nøyaktig hvor vanskelig det var å trene vest i et vogntog. For de av dere som er tilstrekkelig til å huske, er det som Oregon Trail: den grafiske romanen. Bare i stedet for dysenteri, dør gode tilbud av mennesker av sult eller eksponering.

Donner Dinner Celebration er tredje i serien til Nathan Hales farlige historier. Mens han venter på å bli hengt, forteller Nathan Hale historiens historier til sin captor, en britisk rødfrakk, så vel som Hangman, Goofy Comic Relief som alltid er sulten. Dermed er denne historien om sultne mennesker “garantert å få deg til å miste appetitten.”

Det er 1846, så vel som Virginia har fått en ponni som forberedelse til at hun forlot Springfield, Illinois, for California. Pappa James Reed, wannabe -leder for gruppen, kommer over som en galning, men jeg tror du måtte være gal for å pakke sammen familien, inkludert en rekke barn, samt tilbringe måneder i en dekket vogn. Reed lærer oss imidlertid den essensielle leksjonen at du nødvendigvis ikke kan stole på hva du har sjekket ut i en hvordan du gjør bok (noe vi har oppdaget her kunstnerisk). Hans tro på en aldri sett snarvei til den anerkjente veien-så vel som hans gjenstridige beslutning om å overholde den til tross for veiledning til det motsatte fra de som virkelig hadde sett den-bringer ødeleggelse til gruppen av familier.

Nathan Hale (den samme navngitte forfatteren) har et lett preg med urovekkende elementer i historien. Historien hans er underholdende mens han fremdeles formidler informasjon. Han bruker mye paneler per side for å pakke dem fulle, men de er fremdeles lesbare. Han fokuserer på viktige punkter, dårlige beslutninger som førte til den eventuelle skjebnen til praktisk talt halve partiet. Han gir også godt instruksjoner, når han angår den spesifikke delen, at de som er “lett opprørt” kan unngå fremover til en side til.

Som med tidligere bøker, er dette grått så vel som en enkelt farge. Det er grønt, som vanligvis antyder en frodig vekst, men akkurat her tar en sykelig tone. Bakgrunnsinformasjonen inneholder en liste over anbefalingskilder samt en tekstside om hva som skjedde for noen få av de overlevende. Neste uke er den neste i serien, World War I Tale -traktater, skyttergraver, gjørme, samt blod. (Forlaget tilbød en evalueringskopi.)

Dele denne:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterte innlegg:

Nathan Hales farlige historier: traktater, skyttergraver, gjørme, samt blod de nyeste i serien til Nathan Hales farlige historier, en imponerende morsom så vel som akademisk historie -tegneserie, dekker et enormt tema: første verdenskrig så vel som dets traktater, Grøfter, gjørme, samt blod. Nathan Hale tar sikte på å fortelle historien om “The War to End All Wars”, men den jordiske …

Nathan Hales farlige historier: Alamo All-Starsalamo All-Stars er den sjette i serien til Nathan Hales farlige historier, en fantastisk ekte-historie grafisk bokserie av Nathan Hale (virkelig navnet på forfatteren). Som i de andre bøkene, forteller spionen Nathan Hale, som skal henrettes, historier om historien til sine fanger, …

Lafayette! (Nathan Hales farlige historier) Det nyeste avdraget (den åttende!) I den fremtredende grafiske historieserien Nathan Hales farlige historier vender tilbake til innstillingen av den aller første boken, den amerikanske revolusjonskrigen. Spy Hale forteller fortsatt historier for å unngå å bli hengt av hangman så vel som en britisk rødfrakk. Denne gangen er det historien om …

Leave a Reply

Your email address will not be published.