blir hyped DC -fans siden vi nettopp fikk vårt første blikk på Michael Keaton som Batman så vel som JK Simmons som kommisjonær Gordon i Batgirl! HBO Max -filmen, som vil spille i høydenes Leslie Grace, kommer til å fokusere på Barbara Gordon -versjonen av superhelten, så vel som vil bli regissert av Adil El Arbi samt Bilall Fallah (Bad Kids for Life). Dette utløste en viss konsternasjon blant DCEU -fans da bildene aller første traff sosiale medier.

Noen mennesker mener at dette er “bevis” på at ryktet flash -filmbildet sletter DCEU, spesielt Zack Snyders bidrag, er sant. Tross alt dukket JK Simmons bare opp som kommisjonær Gordon i Batman v Superman samt Justice League, filmer med en annen Dark Knight. Likevel er Ben Affleck ferdig med å spille Batman. Pat Hingle, som spilte kommisjonær Gordon i Tim Burton samt Joel Schumacher Films har vurdert det som gikk bort. Det er bare fornuftig i en multiverse der enhver type kombinasjon er “mulig” for å sette sammen de to superstjernene.

La oss se etter oss selv i tillegg til å se hva alt oppstyret handler om.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Bo
00:00
12:40
12:40

Vårt første blikk på Michael Keaton Batman så vel som JK Simmons som kommisjonær Gordon i Batgirl

Bilde ved hjelp av Warner Bros.

Michael Keaton kommer allerede tilbake som Batman i Andrés Muschietti’s The Flash, så vel som det senere ble avslørt at hans kapede korsfarer på samme måte ville være i Batgirl. Når det gjelder Star Power, bringer Arbi så vel som Fallahs film på samme måte tilbake Simmons kommisjonær Gordon i tillegg til å introdusere Brendan Fraser som Supervillain, Firefly. Trans -skuespilleren Ivory Aquino skal spille Alysia Yeoh, Barbara Gordons fineste venn.

Filmingen har allerede startet på Batgirl, så vel som en ørnøyet fan i Glasgow identifiserte Keatons kropp dobbelt i Batman Fit i tillegg til Simmons som kommisjonær. Det ser ut til at duoen har arrestert en kriminell, selv om det er usikkert om en større supervillain er involvert. Inspiser tweeten nedenfor:

I tillegg så vi på samme måte Keaton som Batman takket være Twitter -kontoen Batgirl Film News. Inspiser den tweeten nedenfor:

Hollywood -reporteren bemerket at Michael Keatons Batman kanskje endte opp med å være noe som ligner på Samuel L. Jacksons Nick Fury i MCU: en mentorfigur som vises i flere prosjekter. Ryktene som går rundt er at etter at Keaton ser ut i Flash -filmen, vil han fungere som en mentor av slags Graces Barbara Gordon, noe som kan være nøyaktig hvordan han blir inkludert i Simmons kommisjonær Gordon. Simmons aller første samspill med Batman var med Ben Afflecks Caped Crusader i Justice League og på samme måte Snyder-kuttet. I et intervju med Looper ved hjelp av den av Geek, sa Simmons:

“Jeg var så sjokkert som jeg var da (Marvel) kom tilbake for å be meg om å gjøre (Jameson) at de gjaldt meg å spille Batgirls far, kommisjonær Gordon igjen, i denne nye versjonen av universet. Vi har allerede hatt gode tilbud om diskusjoner om manuset, samt nøyaktig hvordan vi skal spille alt. Jeg er i ekstase av rollebesetningen så vel som regissørene og … ser frem til å dykke tilbake i DC Multiverse. ”

Gleden rundt Batgirl har vokst jevnlig ettersom mye mer deles ved hjelp av sosiale medier. Grace gikk nylig på Instagram -kontoen sin, samt delte et bilde av henne i Batgirl -drakten, så vel som selvfølgelig å ha Keaton så vel som Simmons inkludert vil sikkert være et stort trekkplaster for mange fans. Å ha Michael Keaton i Batgirl er ikke bare interessant siden nostalgi, men på samme måte siden det vil binde sammen DCEU på en mye mer sammenhengende måte. I Spider-Man: No Method Home Home, Tobey Maguire samt Andrew Garfield som kommer tilbake bekreftet at multiversen også er i livet også; Enten det er DC eller Marvel, å ha flere tidslinjer samt planeter muliggjør for elskede karakterer å komme tilbake eller bli gjeninnført.

Batgirl har premiere på HBO Max.

Følg tegneserier på det sosiale nettverket for oppdateringer på den nøyaktige utgivelsesdatoen. Hva tror du om Michael Keaton så vel som JK Simmons i Batgirl? Er du i ekstase for å se disse to krafthusskuespillerne slå seg sammen i DCEU? La oss forstå i kommentarene nedenfor!

Utvalgt bilde ved hjelp av Warner Bros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.