Denne publiseringen er arkivert under:

Hjemmeside høydepunkter,
Intervjuer så vel som kolonner,
Produktevalueringer

Wayne Markley

av Wayne Markley

I løpet av de siste ukene har det vært en båtbelastning med fantastiske samlinger som har kommet ut. Det var minst ti bøker som jeg tenker på behov for å lese, så vel som det er verdt å sette på bokhyllen for å lese på nytt over tid. Det er en stor blanding fra en ofte oversett avisstripe av kongen til en ny begivenhet av en av de underjordiske storhetene til en nyeste samling av en av Marvels eneste lengste løp av en enkelt forfatter (og mye innovative historier) til et par av nydelige europeiske grafiske romaner. Egentlig var det minst tre oppsiktsvekkende europeiske grafiske romaner de siste to ukene, med IDWs Eurocomics som ledet metoden med en mangfoldig utgivelse av noen av, om ikke det beste av, hva Europa har å tilby. Av programmet skal jeg ikke komponere om alle disse bøkene denne gangen, men jeg har valgt fem av dem tilfeldig til å gå over, så vel som ideelt å fange din interesse.

Utrolig Hulk Legendary Collection Vol. 21: Høsten på pantheon

The Extraordinary Hulk Legendary Collection Vol. 21: Høsten på Pantheon fortsetter omtrykk av Peter Davids legendariske løp av Hulken. Dette er den tredje legendariske samlingen av historiene hans, så vel som det var åtte Peter David Hulk -visjonærer før de legendariske samlingene. Alle disse sammen har over 100 problemer med Peter Davids løp i nydelig handelsformat, minus annonsene så vel som avispapir. Jeg har fablet så vel som å fable over nøyaktig hvor stor Peter Davids løp på Hulken har vært i mange år nå, så vel som denne nyeste samlingen fører til slutten av Peter Davids løp på boken. I denne samlingen ser vi slutten på pantheonet når de er splittet i tillegg til å ha en legendarisk kamp i Asgard, noe som fører til en fascinerende historie med Hela. Vi ser også den fortsatte utviklingen av Hulk/Bruce Banner Dynamic når vi blir introdusert for Savage Bruce -banneret. I tillegg er det en rekke gjestestjerner som Punisher, Man-Thing, Ant-Man og Wasp, så vel som andre. Som om dette ikke er tilstrekkelig, får du så fantastiske artister som Gary Frank, Liam Sharp, Barry Kitson, så vel som mange andre. Selv om denne samlingen er en lykke til å sjekke ut av seg selv, vil jeg ekstremt foreslå at du prøver i tillegg til å sjekke ut hele Peter Davids løp på Hulken, da det er en av de mest innovative så vel som geniale løp på en enkelt karakter som noen gang er gjort . David tar Hulken som Lee så vel som Kirby produserte, samt transformatorer ham flere ganger, i tillegg til at hver modifisering er en organisk vending som gir mening i historien i tillegg til å ta boken i en ny så vel som original retning. Hele Peter David Run må være nødvendig å lese for hver komiske fan. Marvel burde ha ros for å få disse historiene tilbake på trykk.

Sky Masters of the Area Force: Total Dailies HC

Sky Masters of the Area Force: Total Dailies 1958-1961 HC fra Hermes Press er nettopp slik det virker. Akkurat her vil du oppdage hver strip -pikk samt Dave Wood komponert i tillegg til Jack Kirby Drew, i tillegg til de praktfulle blekkene fra Wally Wood (ingen forhold til forfatterne) samt senere Dick Ayers. Sky Masters har tidligere blitt samlet av ren kreativitet så vel som på sidene til Comics Revue, men dette er en flott samling av alle stripene, to per side, i sin opprinnelige størrelse for aller første gang. Stripene er ideelle ut av tidsperioden de er ferdige, med gode tilbud med sovjetiske spioner, områdemonstre, så vel som gale forskere. Denne kolleksjonen er en enkel sjekket, så vel som en morsom løp, men det som stikker ut er kunsten. Mens Kirby prøvde å etablere en avisstripe i mange år uten stor suksess, var dette hans mye vellykket så vel som lengste løpestripe, i stedet for hans andre forsøk. (Det må huskes at avisstrimlene var langt mye mer givende som designer kontra tegneserier på 50 -tallet). Det er også fascinerende nøyaktig hvordan disse stripene viser tidene med besettelsen for å komme til månen på slutten av 1950 -tallet så vel som begynnelsen av 1960 -tallet. For å være rettferdig, er reproduksjonen ikke den største her så vel som selv om det ikke er verre enn de andre opptrykkene av stripene gjennom årene, er det fremdeles ikke så bra som jeg ville håpet. Kommer denne våren er Total Sky Masters så vel som områdestyrken søndager fra Amigo Press, så vel som de oppgir at de re-å gjøre det som inkluderer fargene for å matche originalene, så jeg har høyt håper på at denne boken skal dele den grunnleggende Fantagraphics har satt seg sammen med Prince Valiant -serien. (En av de største avisstripene som noen gang er gjort, så vel som samlingene vil slå deg over de er så vakre). En flott bok for tegneseriefans eller for Kirby Completest.

Femti freakin ‘år med de praktfulle furry freak -plagene

Femti freakin -år med de praktfulle furry freak -plagene er akkurat det den sier, en fantastisk samling av tradisjonelle så vel som nye freak -søskenhistorier av deres designer Gilbert Shelton så vel som andre. Freak -søsknene er sannsynligvis den mest velforståelige av alle de underjordiske tegneseriene på 60 -tallet så vel som ‘70 -tallet, mens Robert Crumb er utvilsomt den mest populære skaperen. Freak -søsknene er tre kompiser som bor er dedikert til medisiner i tillegg til å glede seg over seg. De tre aller første dukket opp som en syndikert stripe i 1968, så vel som deres eventyr, så vel som historier, er samlet i tegneserier, samt grafiske romaner i 50 år nå, så vel som fortsatt går sterkt. I tillegg til at vi ikke ikke klarte å huske om den på samme måte ugudelige (og medisiner ved hjelp av) Fat Freddy’s Cat, som har sine egne tegneserier så vel som eventyr. Denne boken er en hyllest til femtiårsdagen for barna så vel som deres eventyr. Den inneholder nye noveller om de tre “brødrene”, Freewheelin ‘Franklin Freek, Phineas Phreak, samt Fat Freddy Freekowtski, så vel som alle vennene sine. Historiene er like friske og underholdende som de var i begynnelsen med nøyaktig samme humor så vel som sosiale kommentarer du ville forvente. Det er også sider med historie så vel som bakgrunn på karakterene så vel som all deres effekt på amerikansk (og andre steder) kultur. Det er også en ekstremt flott hyllest -seksjon der artister som Robert Crumb, Search Emerson, så vel som andre, prøver hendene på å fortelle en freak søskenhistorie. Når jeg leser denne boken, fikk jeg meg til å huske nøyaktig hvor gode disse historiene var så vel som hva en annerledes, uansett så god, verden av underjordiske tegneserier var. Jeg vil nå gå tilbake i tillegg til å lese verkene til Spania, Crumb, Rand Holmes, samt så mange andre fra 60-tallet så vel som 70-tallet. Denne boken er en fantastisk tur nedover minnefeltet, med nye biter som er kastet inn, så vel som er også en fantastisk sampler av en tilsynelatende glemt side av tegneseriens verden. En fantastisk bok for alle. Fra de fine menneskene på Knockabout -tegneserier.

Tales from the Age of the Cobra

IDW ga ut to nydelige, men ekstremt forskjellige album (grafiske romaner) som trykket på tradisjonelt europeisk materiale på engelsk for aller første gang, som begge er fantastiske, men på forskjellige måter. Den aller første er lys av Amalou av Christophe Girelin samt illustratøren Claire Wendling. Historien er en legendarisk fantasy -fortelling, inkludert tryllekunstnere, magiske trær, romantikk, action, eventyr, samt drager. Denne fullfargens fortelling tar deg bort så vel som frem til siste side du ikke vil huske hvor du er eller at du leser en bok, da denne historien bare suger deg inn. Fargeleggingen spiller også en stor del av denne historien som den er så subtil at du kan feile det for svart så vel som hvitt på steder, men det er det ikke. Det er forståelig hvorfor denne boken vant prisen på Augouleme Celebration Award for Finest Fantasy Graphic Roman. Tales from the Age of the Cobra er en mer fantasy -historie denne gangen av Enrique Fernandez. Dette er en historie om to entusiaster atskilt av skjebnen i en verden full av krig så vel som magi, så vel som deres målbevisste forsøk på å gjøre det gjennom så vel som å komme sammen igjen. Fernandez kunst ser nesten animert ut i tillegg til å lese denne boken er som å nyte et film med streaming av bilder samt lyse farger. Mens av en lignende sjanger som lys av Amalou, er det en verden foruten at det er stilvilkår så vel som utseende. Likevel er begge disse bøkene fantastiske leser, så vel som jobber med så mange nivåer. Å lese disse to bøkene i nøyaktig samme uke var nesten som å lese Barry Windsor-Smith’s Conan samt John Buscemas Conan rygg mot rygg. Den nøyaktige samme karakteren (eller sjangeren i dette tilfellet), men de to ser ikke ut som like er på samme måte som stor av forskjellige grunner. Hatten min er på vei til IDW for å ta med alle disse fantastiske europeiske bøkene til Amerika (og publisere dem på engelsk) for aller første gang. Unn deg begge disse bøkene, du vil ikke bli skuffet.

Lys av amalou

Det er det for denne tiden. De siste ukene har sett en mengde store bøker. Som jeg påpekte i åpningen, er dette bare ideen om isfjellet med fantastiske bøker som har kommet ut nylig. Selv om jeg har en tendens til å være ekstremt avgjørende for moderne tegneserier, er det uten bekymring en flott tid å være en komisk fan på grunn av mangfoldet av materiale som blir utgitt, det være seg historisk i naturen eller for tegneserier fra hele verden eller til og med ny månedlig tegneserier. Iskrem fra bilde stikker ut som en ekstremt annerledes så vel som underholdende tegneserie som på samme måte nettopp kom ut. Det er nesten like godt å ta alt inn. Som jeg gjør hver gang, ønsker jeg kommentarene dine velkommen til hva jeg undersøkte her. havHar du sjekket ut noen form for disse bøkene? Hva syntes du? Er jeg gal? Jeg kan nås på mfbway@aol.com eller på Facebook på Wayne Markley. Mine tanker så vel som ord her er mine alene, så vel som ikke viser meningene fra Westfield -tegneserier eller deres ansatte. Som alltid…

Takk skal du ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.